Cyndi Lauper vs Spice Girls

Heeeej på er!
Här kommer liten uppdatering på hur veckan och helgen har varit!
Måndag-fredag satt vi på universitetet och skrev så våra tangentbord började ryka och brandlarmet gick på! Nej inte riktigt. Det var dock något larm som gick på fast det var inte vi som orsakade det. Men vi har i alla fall suttit med våra examensarbeten i stort sett hela tiden!
Sedan fredag kväll bestämde vi oss för att se vad Perugias nattliv hade att erbjuda, en på labbet sa att vi var tvungna att gå till ett ställe som heter Urban Club, så det gjorde vi och jäklar vad roligt det var! Kvällens musiktema var 80 vs 90 så det var riktigt klassiska låtar, perfekta att dansa (och sjunga) till :) Det var så fullt med folk att man inte ens kunde röra på sig ibland och våra skor blev ganska förstörda haha, men det var värt det! Det blir troligen en till utgång på fredag på samma ställe för då är det closing partyyyy.

Och lördagen och söndagen ägnades åt plugg, plugg och lite mer plugg. Vädret var lite mulet på lördagen så det passade bra, men nu är det varmt igen! Ca 28 grader har det varit idag. Vi tar med oss värmen när vi kommer hem!
 
Nu ska vi snart avrunda dagen men skriva lite mer innan vi lägger oss :)
 
God natt!
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0